ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Δίπλα από τα περισσότερα πεδία υπάρχει ένα ερωτηματικό σε γκρι φόντο. Είναι οδηγίες για να συμπληρώσετε σωστά το κάθε πεδίο. Στα κινητά οι οδηγίες είναι αυτόματα ορατές. Ακολουθήστε τις πιστά. Ως βασικό σας οδηγό να έχετε ότι όπου πρέπει να συμπληρώσετε στοιχεία, αυτά θα πρέπει να είναι σε Ελληνικά πεζά (μικρά) με σωστό τονισμό - ή κεφαλαία όπου σας ζητηθεί.  Δώστε μεγάλη προσοχή στην ορθογραφία!

SOS: Για να εγκριθεί το προφίλ σας θα πρέπει να είστε άνω των 18, να έχετε ανοικτό τον λογαριασμό σας στο instagram και να έχετε συμπληρώσει σωστά την εγγραφή σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγραφή θα περάσει από έλεγχο στοιχείων. Η αποδοχή της μετά το έλεγχο θα σας σταλεί με email εντός 1-2 ημερών. ΜΗΝ ξεχνάτε να βλέπετε το email σας και στα spam (ανεπιθύμητα)!

ΝΑ διαβάσετε τα FAQ (πάνω δεξιά στο μενού) και μετά την αποδοχή της εγγραφής σας στο μενού θα δείτε τα MYTOOLS και MANUAL στα οποία θα διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε και θα σας λυθεί κάθε απορία! Μετά την αποδοχή της εγγραφή σας, ολοκληρώστε το προφίλ σας με φωτογραφίες κ.α. Καλή αρχή!
Τσεκάρετε τα social media στα οποία έχετε προφίλ και συμπληρώστε τα αντίστοιχα link παρακάτω. Συμπληρώστε τουλάχιστον ένα από τα προφίλ σας.
Συμπληρώστε από 1 ως 3 κατηγορίες ενδιαφέροντος. Θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντινές γίνεται στις δημοσιεύσεις σας στα κοινωνικά δίκτυα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Από τα παρακάτω στοιχεία, μόνο το κινητό τηλέφωνο είναι απαραίτητο για την ώρα: Τα υπόλοιπα πεδία μπορείτε να τα συμπληρώσετε και μετά την έγκριση του προφίλ σας. Κανένα από τα παρακάτω στοιχεία ΔΕΝ θα είναι ορατό σε τρίτους - εκτός από την διευθυντική ομάδα της #BRANDUP. Είναι όμως απαραίτητα για την καταβολή των αμοιβών σας κάθε μήνα.